Enhanced
Nordea Invest

Enhanced – udvidede indeksfonde

Hvad er Enhanced?

Nordea Invest Enhanced er en serie investeringsfonde særligt designet til at klare sig en smule bedre end indeksfonde. Fondene investerer i et bredt udvalg af sektorer og selskaber på de globale aktiemarkeder, men screener alle produkter, så de efterlever Nordea Invests politik for ansvarlige investeringer. 

Passiv møder aktiv

I Nordea Invest tror vi som udgangspunkt på, at aktiv forvaltning er den bedste måde at reducere risiko og sikre merværdi for investorerne. Det har historien nemlig vist os. Men normal aktiv forvaltning behøver ikke at være det rigtige valg for alle investorer. Nogle gange er lave omkostninger vigtigere, end udsigten til et muligt merafkast.

Ønsker du lavere omkostninger?

Vores Enhanced-fonde er investeringsprodukter, der tager udgangspunkt i et markedsindeks, men hvor der tages enkelte aktive beslutninger – vi kan for eksempel vælge at udelukke aktier, som er for dyre og/eller for dårlige – for at balancere beholdningen så økonomisk fordelagtigt for investorerne som muligt. 

Det betyder både, at det forventede afkast vil ligge en smule højere end indeksets, og at omkostningerne kan holdes på et niveau, som typisk kun er forbeholdt indeksfonde. Du får med andre ord fordelene ved en aktiv fond – til prisen for en passiv. Strategien hedder Enhanced Index Strategy.

Vores Enhanced-fonde

Emerging Markets Enhanced KL

Afkast ÅTD: 4,79%

Europe Enhanced KL

Afkast ÅTD: 20,65%

Global Enhanced KL

Afkast ÅTD: 25,32%

Global Small Cap Enhanced KL

Afkast ÅTD: 26,13%

Japan Enhanced KL

Afkast ÅTD: 7,20%

North America Enhanced KL

Afkast ÅTD: 26,84%

Sådan investerer du

Log på Nordea Investor

Klik på fanebladet ’Markedet’

Vælg ‘Investeringsforeninger’

Afgiv din ordre

Bliv investor

Vil du vide mere om investering? Så kontakt Nordea Bank og få tegnet en personlig investeringsprofil.